top of page

KOM
IN ACTIE

Er zijn verschillende manieren om je in te zetten voor onze stichting. Hier kun je enkele ideeën opdoen.

Jij kunt persoonlijk een steentje  bijdragen.

Draag financieel bij

Help een school

Kom in actie

Zorg voor een betere toekomst voor de allerarmste kinderen uit Tamil Nadu.

Wij hebben vele zogenaamde "Tientjesleden" die elke maand €10 doneren aan onze stichting om te zorgen voor continuïteit.

Ook kunt u ervoor kiezen om gedurende 5 jaar €50 of €100 per jaar te doneren om daarmee een kind een betere toekomst te bieden.

Wil je zelf bijdragen aan het onderwijs van kinderen in Alanchy, neem dan contact met ons op om gezamenlijk de mogelijkheden te onderzoeken.

U kunt uw bijdrage voldoen:

per machtiging

door overmaking

IBAN: NL38 RABO 0169 2315 85

BIC: RABONL2U

t.n.v. Stichting Jeugdwelzijn Zuid-India.

Wil je een actie gaan houden om de toekomst van kinderen in Zuid-India te helpen verbeteren?

Wij zijn gaarne bereid je daarbij te ondersteunen door het houden van voordrachten over Zuid-India en de projecten van onze stichting. Ook kunnen wij in samenwerking met jou een actie organiseren.

Vertel het door

Opbrengsten uit acties binnen scholen, instellingen, verenigingen, bedrijven, particulieren of kerkgenootschappen zijn een belangrijke bron van inkomsten van onze Stichting Jeugdwelzijn Zuid-India. Vertel anderen van onze Stichting.

Kom met suggesties

Wij kunnen niet zonder jouw hulp. Je kunt ons op vele manieren ondersteunen. Heb je een goed idee of wil je een bijdrage leveren aan onze Stichting, neem dan contact met ons op. Wij bekijken graag met jou wat de mogelijkheden zijn om daadwerkelijk zelf bij te dragen aan het welzijn van de jeugd in Zuid-India.

Help ter plekke

Het is ook mogelijk om ter plekke hulp te gaan verlenen. Roel van der Schoot heeft een aantal maanden als fysiotherapeut in het ziekenhuis van Velamadam en in het revalidatiecentrum in Mylaudi geholpen. Lees meer hierover...

VOOR HEN DOEN WE HET.

REAGEER NU!

HELP DEZE KINDEREN EN DRAAG BIJ AAN EEN BETERE WERELD

ANBI.png
bottom of page