DOE MEE

ADOPTIEPLAN

Zorg voor een betere toekomst voor de allerarmste kinderen uit de omgeving van Dindigul. Doneer gedurende 5 jaar €50 of €100 per jaar en geef daarmee eem kind een toekomst. Lees meer...

 

KOM IN ACTIE
SPONSOR EEN SCHOOL

Wilt u bijdragen aan het onderwijs van kinderen in Alanchy, neem dan contact met ons op om gezamenlijk de mogelijkheden te onderzoeken. Contact...

 

VERTEL HET DOOR

Wilt u een actie gaan houden om de toekomst van kinderen in Zuid-India te helpen verbeteren? Wij zijn gaarne bereid u daarbij te ondersteunen door het houden van voordrachten over Zuid-India en de projecten van onze stichting. Ook kunnen wij in samenwerking met u een actie organiseren.

Opbrengsten uit acties binnen scholen, instellingen, verenigingen, bedrijven, particulieren of kerkgenootschappen zijn een belangrijke bron van inkomsten van onze Stichting Jeugdwelzijn Zuid-India. Vertel anderen van onze Stichting.

ONDERSTEUN ONS

Wij kunnen niet zonder uw hulp. U kunt ons op vele manieren ondersteunen. Heeft u een goed idee of wilt u een bijdrage leveren aan onze Stichting, neem dan contact met ons op. Wij bekijken graag met u wat de mogelijkheden zijn om daadwerkelijk zelf bij te dragen aan het welzijn van de jeugd in Zuid-India.

Contact... 

 

© 2018 Paul van Gulick 

Stichting Jeugdwelzijn Zuid-India

Weergraaf 30

5032 BW Tilburg

E-mail: sjzi@ziggo.nl